«Крайнього вже не знайдемо», – Ігор Побер про розстріл автобуса під Харковом

Опубліковано в Політика Автор  soroka 31.08.2020
Ввечері 27 серпня на трасі Київ – Харків обстріляли автобус. У результаті стрілянини постраждали четверо людей.
 
Цю ситуацію обговорили у прямому ефірі каналу «НАШ» за участі  народного депутата VII та VIII скликань Ігоря Побера.
 
– Президент сказав, що правоохоронні органи займаються справами іншого напрямку – не хуліганством чи розбоями на вулиці, а економічними злочинами. Не секрет, чому так відбувається, бо з економічних злочинів є зиск. А з хулігана нічого не отримаєш. Хоч Зеленський каже, що ми корупцію вже подолали, вона у правоохоронних органах залишилися. Тому, звісно вони займаються економічними злочинами, де можна добряче нажитися, – зазначив Ігор Побер.
 
Також він додав, що винних у розстрілу автобусу вже не знайдуть.
 
– Щодо протистояння у цій ситуації Білецького і Киви, то давайте пригадаємо, звідки вони прийшли у політику. Їх «породив» Аваков. Міністр внутрішніх справ у свою чергу повівся не дуже професійно. Одних він звинуватив, що їхали на гастролі, інших – бо нападали. Думаю, у цій ситуації ми крайніх не знайдемо. Правда десь завжди буде посередині, бо кожна політична сила має свій загін,– підкреслив Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.