Ігор Побер: «Замість того, щоб боротися з коронавірусом, влада піарить “Велике будівництво”»

Опубліковано в Політика Автор  soroka 24.08.2020
Днями головний санітарний лікар Віктор Ляшко заявив, що, попри пандемію, місцеві вибори відбудуться.
 
Однак він додав, якщо 50 % України буде в «червоній зоні», це стане підставою для того, щоб серйозно задуматися про доцільність проведення масових заходів.
 
Цю ситуацію  у прямому ефірі каналу «НАШ» прокоментував народний депутат VII та VIII скликань Ігор Побер.
 
– Багато українців не вірять у коронавірус, аргументуючи це тим, що серед їхніх знайомих ніхто не захворів. Я з Тернополя, у нас трапилася трагедія – від коронавірусної інфекції помер відомий тернополянин, експрезидент «Ниви» Автанділ Мдінарадзе. Це людина, з якою я добре спілкувався. Отже, хвороба таки є і вона небезпечна,  зазначив Ігор Побер.
 
Політик також додав, що центральна влада піариться будівництвом доріг замість того, щоб всі сили спрямувати на боротьбу з COVID-19.
 
– Наш президент якось заявив, що він – майстер спорту з коронавірусу. Слава Богу, що не
Назвався майстром спорту міжнародного класу з коронавірусу. Тоді довелося б допомагати і європейським країнам. Ті кошти, які були виділені на боротьбу з інфекцією, просто перенаправили в інше русло. Звісно, боротьба з коронавірусом не вплине на місцеві вибори, а от дороги – інша справа, можна пропіаритися і показати своє так зване «Велике будівництво», – пояснив Ігор Побер.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.