Завдяки волонтерам і представникам політичної партії «Порядок. Відповідальність. Справедливість» діти учасників АТО поїхали на море

Опубліковано в Політика Автор  soroka 14.08.2020

На безкоштовний відпочинок у Болгарію на узбережжя Чорного моря вирушили діти учасників АТО, волонтерів, діти-сироти та діти з багатодітних сімей.

В Україні дитячі табори не працюють, але залишити дітей без оздоровлення і відпочинку волонтери не могли. Уже котрий рік поспіль Василь Конько, представник політичної партії «Порядок. Відповідальність. Справедливість» та керівник волонтерської групи «Схід та Захід єдині назавжди» організовує для дітей цікаві поїздки.

«Завдяки міському голові Сергію Надалу, завдяки обласній спілці учасників АТО, Сергію Гусаку, завдяки нашій групі ми організували відпочинок для дітей. Зібрали 40 сімей разом з дітьми. Вони виїхали у Болгарію на вісім днів. Це район Золотих Пісків. Готель з чотириразовим харчуванням. Я сподіваюся, що діти отримають незабутній відпочинок», - розповідає Василь Конько, представник політичної партії «Порядок. Відповідальність. Справедливість», керівник волонтерської групи «Схід та Захід єдині назавжди».

На дітей на відпочинку чекають атракціони, цікаві екскурсії, багато сонця, пляж і море. Учасниця поїздка нам розповіла, що здійснилася її мрія: «Я ще ніколи не була в Болгарії. Пригоди – це дуже круто! Я в захваті. Зі мною їдуть чудові люди і я очікую на дуже гарний відпочинок!»

Ще цього літа волонтери планують організувати для дітей три-чотири поїздки на море у Болгарію. Бажаємо юним туристам вдалого відпочинку і щасливого повернення додому!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.