Коли вперше йшов в депутати, на окрузі не було місця для розміщення агітації — Віктор Генсерук

Опубліковано в Політика Автор  soroka 13.08.2020

Депутат міської ради розповів, як вдалося забезпечити освітлення у мікрорайоні Дружба та чому місцева політика більше займається конкретними справами, ніж політичними війнами.

Джерело: Про це написав на своїй сторінці Facebook депутат тернопільської міської Ради Віктор Генсерук.

Дослівно. «Разом з людьми, які люблять Тернопіль, ми встановили вуличне освітлення, облаштували тротуари і зробили багато інших корисних справ. Це спільна робота мешканців Тернополя, депутатів та міського голови Сергія Надала», – написав Віктор Генсерук.

Йдеться про мікрорайон Дружба, де за словами Віктора Генсерука, перед минулими місцевими виборами бракувало навіть місця для розміщення агітаційних плакатів. «П’ять років тому друзі порадили скористатися європейською практикою. Там під час виборів чіпляють невеликі агітплакати на стовпи для освітлення. Потім ці плакати знімають і місто після виборів залишається «чистим» від агітпродукції. Коли ж я прийшов на свій округ на Дружбі, мене чекав сюрприз. Вуличного освітлення не було взагалі. Зокрема по одному з найбільш жвавих маршрутів, яким люди щодня йдуть до зупинки громадського транспорту. Мова йде про пішохідну ділянку від колишнього магазину «Смаколик» до ЗОШ №16. Саме ця частина масиву була найбільш кримінальною. Спілкуючись з людьми, я зрозумів — це реальна проблема. Від її вирішення залежала безпека жителів Дружби», – зазначив Віктор Генсерук.

Депутат також повідомив, що саме з вирішення конкретних проблем мешканців міста і складається місцева політика. А найбільше користі є тоді, коли об’єднуються зусилля мешканців, депутата та міського голови.

«Конкретні та корисні справи без зайвих слів і є «місцевою політикою».Я прийняв рішення балотуватися від партії «Порядок. Відповідальність. Справедливість», йдучи в команді разом із людьми, котрі люблять Тернопіль. Це професіонали, далекі від політичних розборів та чвар. Для них, як і для мене, найважливішим є позитивні зміни у нашому рідному місті»,– зазначив Віктор Генсерук.

Нагадаємо. Сьогодні у Тернополі презентували нову політичну силу «Порядок. Відповідальність. Справедливість». У заході взяв участь депутат міської ради Віктор Генсерук. Партія офіційно задекларувала підтримку чинного міського голови Сергія Надала.

Протягом останніх п’яти років у мікрорайоні Дружба громада за сприяння Віктора Генсерука встановила вуличне освітлення на ділянці від магазину «Смаколик» доЗОШ №16, на території самої школи та на бульварі Просвіти.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів
Бійці 55 батальйону знищують московських окупантів за допомогою бомбардувальних дронів, які закуплені мерією Тернополя. На…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.