Тернопіль і люди важливіші за “політику слів” - Андрій Грицишин

Опубліковано в Політика Автор  soroka 12.08.2020

Завдання депутата не “воювати у міськраді”, а допомагати робити добрі справи для міста і людей, - вважає депутат міської ради Андрій Грицишин.

Джерело: Про це написав на своїй сторінці Facebook депутат тернопільської міської Ради Андрій Грицишин.

Дослівно. “Для мене Тернопіль і люди важливіші за “політику слів”, до якої часто вдаються в Україні. Робота місцевого депутата — це у першу чергу робота з людьми. Вміння слухати і чути їхні потреби. Бути відповідальним за рішення. Завдання депутата не “воювати у міськраді”, а допомагати робити добрі справи для міста і людей”, - написав Андрій Грицишин.

Міський обранець розповів, що робота місцевого депутата складається з постійної рутинної роботи на користь громади. Така робота допомагає старшим людям отримувати справедливу пенсію, робить роботу влади відкритою, зберігає зелені зони у місті, збільшує надходження до бюджету, допомагає комп’ютеризації шкіл та патріотичному вихованню молоді, сприяє капітальним ремонтам дворів і робить місто загалом комфортнішим.

“Чим була для мене та колег по фракції місцева політика протягом останніх п’яти років? Це робота громадських приймалень і юридичної консультації, послугами якої безкоштовно скористалися тисячі тернополян, допомога сотням пенсіонерів отримувати справедливо зароблене. Це організація гаражних розпродажів, завдяки яким вдалося відправити в зону ООС десять позашляховиків. Це проведення обліку усіх комунальних земель, що дає місту близько 5 млн гривень щороку. Це створення публічного електронного реєстру комунального майна міста: тепер громада знає, яке майно комунальне, хто ним користується, де вільні об’єкти, запровадження системи Прозорро під час надання в оренду майна громади. Це активний розвиток велодоріжок і велопарковок. Це ініціатива щодо мораторію щодо надання в користування, оренду чи власність, земельних ділянок, які є зеленими зонами. Це відкриті трансляції засідань сесій міської ради та виконкому та обов’язковість розгляду депутатами місцевих ініціатив тернополян. Це громадський бюджет, де кожен тернополянин може вплинути на перерозподіл коштів бюджету. Це ініціатива з оновлення комп’ютерних класів у початкових класах шкіл міста і встановлення мультимедійних комплексів «SmartKids». Це ініціатива зі встановлення преміювання кращих освітян міста. Це виділення фінансування на проведення капітальних ремонтів приміщень дитячих поліклінік міста, зараз вони усі в належному стані та зручні для дітей та їхніх батьків. Це запровадження постійних навчань та консультацій для ініціативних груп щодо створення ОСББ, а також щотижневий прийом громадян щодо питань діяльності ОСББ та обслуговуючих підприємств. Це заборона та встановлення значних обмежень в місті для грального бізнесу. Це захист від будівельних намірів скверу по вулиці Лепкого, березового гаю по вулиці Довженка та інших зелених зон. Це програми з капітального ремонту дворів, які проводять у Тернополі вперше за тридцять років”. Це спільна робота всіх, депутатів, громади, міського голови”, - зазначив Андрій Грицишин.

Підсумовуючи Андрій Грицишин підкреслив, що депутат місцевої ради має займатися щоденними проблемами тернополян, а ті у свою чергу мають оцінювати депутата за такою діяльністю, відкидаючи “гарні картинки”, які “продають” політиків перед виборами.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.