Андрій Грицишин: «Міська рада зламала блокаду Тернополя»

Опубліковано в Політика Автор  soroka 06.08.2020

Через «політичні шоу» нагорі страждають прості тернополяни, вважає депутат міської Ради Андрій Грицишин.

У Тернополі переміг здоровий глузд, місцеве самоврядування показало приклад відповідальності центральній владі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав депутат міської ради Тернополя Андрій Грицишин. За його словами, внесення Тернополя до «червоної зони» карантину означає блокаду міста.

«Кожне владне рішення має бути відповідальним. Внесення Тернополя до "червоної зони" - це блокада. Людей позбавлять заробітку, джерела існування і не пропонують жодної допомоги. Це безвідповідально», - заявив депутат міської ради. Андрій Грицишин пояснив, що підтримав рішення міської ради щодо скасування постанови уряду про запровадження у Тернополі «червоної зони».

«Рішення прийнято. Для мене думка громади, їхні потреби важливіші за "політичні шоу" нагорі. А ще гірше коли ці через ці «шоу» страждають прості люди. У Тернополі переміг здоровий глузд. Місто житиме - люди працюватимуть. Сподіваюся уряд також повернеться до здорового глузду. Треба відкладати «шоу» і починати працювати», - підсумував народний обранець.

Нагадаємо, 03 серпня 2020 року Тернопільська міська рада проголосувала за визнання Постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 р. №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2». такою, що не грунтується на нормах Конституції України. Виконавчим органам та комунальним підприємствам Тернопільська міська рада дала доручення забезпечити у повній мірі життєдіяльність міста.

Тернопільська міська рада також у своєму рішенні рекомендує суб'єктам господарювання діяти відповідно до рішення комісії з питань техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільської міської ради. Окрім цього, Тернопільська міська рада, закликала органи поліції не вчиняти дії щодо притягнення до відповідальності суб'єктів господарювання, що діють відповідно до прийнятого сьогодні рішення Тернопільської міської ради.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.