Ігор Побер: «Правоохоронці давно мали розібратися, хто продає «вакцину» від коронавірусу»

Опубліковано в Політика Автор  30.01.2020
За даними іноземних ЗМІ, у світі зафіксовано понад 6000 випадків зараження так званим «коронавірусом».
В Україні появи захворювання не виявлено, однак паніка почала розповсюджуватися.
 
Цю ситуацію у прямому ефірі телеканалу «НАШ» прокоментував народний депутат VII та VIII скликань Ігор Побер.
 
– У нашій країні суспільству часто чогось не розповідають. Я не фахівець у сфері медицини, але  в деяких регіонах України заклади закривають на карантин, однак це не пов’язано з так званим «коронавірусом». Я думаю, що не варто звинувачувати керівництво Китайської Народної Республіки у спеціальному спалаху захворювання. Такі віруси з’являються щороку й забирають людські життя. Китай – країна з потужною економікою, тому, думаю, їй вдасться впоратися з вірусом. Для цього виділили 9 млрд. Україні такі кошти хоч би на поточну медицину виділили, не те, що для боротьби з тимчасовим спалахом вірусу,  пояснив Ігор Побер.  
 
Окрім цього, на деяких українських сайтах вже навіть почали продавати «вакцину» від коронавірусу, якої насправді ще немає в світі.
 
– Правоохоронці вже давно мали взятися за цю справу та з’ясувати, хто намагається заробити на українцях. Думаю, наші громадяни – розумні і не будуть вестися на ці придумані препарати, – додав Ігор Побер.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.