Версія для друку

Тернопільські укропівці долучилися до озеленення урочища Зіновія Довбеньки

Опубліковано в Політика Автор  soroka 05.04.2019
У селі Хмелеська відбулася акція із озеленення лісу, до якої долучилися представники Тернопільського осередку «Українського об’єднання патріотів – УКРОП».

Захід організувала Тернопільська обласна рада. Так, майже 40 представників від різних фракцій та адміністрації міста всього за декілька годин засадили площу 1,2 га саджанцями дуба звичайного.

– Як тільки виникла ця ідея, то ми одразу поїхали та домовилися із Скалатським лісництвом, яке і допомогло організувати нам відповідну акцію. Вони забезпечили нас інвентарем, саджанцями та попередньо промаркували ділянку, яку ми засадили, – розповів очільник Тернопільського обласного осередку «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Андрій Цибульський.

Також укропівець зізнається, що долучився до висадки дерев вперше:

– Відверто скажу, що за своє життя посадив небагато дерев, проте вчора я самостійно посадив більше 100 саджанців. Приємно бачити та розуміти, що десь там є мої ряди дерев, які я посадив. Цікаво через роки приїхати і побачити як вони виростуть. Я вважаю, що корисно робити такі речі і дбати про природу, адже потрібно берегти ліс, бо це – наше з вами здоров’я, життя і майбутнє наших дітей. Тому потрібно засаджувати території. Окрім фізичної праці, нам також вдалося поспілкуватися, адже спільна справа ще більше згуртувала депутатський колектив обласної ради, – підкреслив Андрій Цибульський.