Версія для друку

«Команда змін» Вишнівецької ОТГ виборола освітню поїздку до Польщі

Опубліковано в Соціум 29.06.2018
Нещодавно у Тернополі проходила третя сесія проекту «Школа локальної демократії», в рамках якої Вишнівецька ОТГ навчалася покращувати роботу своєї громади.

Учасники «Команди змін» від Вишнівецької громади: заступник селищного голови Сергій Волохатий, депутат ради Тетяна Неділь та голова ГО ЦВІТ Руслана Якубовська презентували напрацювання, які їм вдалось запровадити у життя своєї громади від початку першої сесії.

За словами учасників, у Вишнівецькій об’єднаній територіальній громаді було прийнято положення про електронні петиції, громадський бюджет та громадські слухання. А також їхня громада зареєструвалася в системах «Відкритий бюджет» та «Відкрите місто».

Після звітування усіх ОТГ, організатори обрали лише 6 «Команд змін», які поїдуть в освітню поїздку до Польщі. Щасливий квиток до іншої країни отримали Вишнівецька, Хоростківська, Зборівська, Лановецька (Тернопільська область), Лісовогринівецька і Летичівська (Хмельницька область) громади.

Зазначимо, що у вересні відбудеться фінальний захід цього проекту – «Форум локальної демократії». На ньому громади поділяться досвідом та представлять власні здобутки у друкованому вигляді.