«Олександр Усик має поїхати на поєдинок в Москву і привезти для України перемогу», – нардеп Ігор Побер

Опубліковано в Соціум 22.06.2018
Український боксер Олександр Усик зустрінеться у поєдинку із росіянином Муратом Гасієвим на фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії, що відбудеться 21 липня у Москві.
Через війну на сході України участь Усика у бою викликала шквал обурення. Народний депутат від фракції БПП Ігор Побер вважає, що боксер все-таки повинен зустрітись у поєдинку з Муратом Гасієвим та вибороти перемогу для України.
– Боксерський бій Усика та Гасієва має багато підводних каменів. Ми прекрасно розуміємо, що Міністерство молоді та спорту України заборонило нашим спортсменам брати участь у змаганнях на території Росії. Варто зауважити, що Олександр Усик – справжній професіонал, а там, де є професійний спорт, організатори та промоутери заробляють величезні гроші. Від боксерів у цьому випадку дуже мало залежить, їх навіть на переговори не запросили, – пояснив Ігор Побер.
За словами нардепа, Всесвітня боксерська асоціація створена для того щоб заробляти чималі гроші. Вона провела переговори з Федерацією боксу Росії та просто довела до відома про бій Олександра Усика та Мурата Гасієва.
– Звісно, наш боксер може відмовитись від поєдинку, але на кону чемпіонські пояси. Ну треба нашому Олександру взяти участь у цьому бою. Ми в нього віримо. Не дивлячись на всі політичні перипетії, Усик має поїхати в Москву і привести нам звідти перемогу. Враховуючи те, що Олександр родом із Криму, перемога буде надзвичайно важливим здобутком як для самого спортсмена, так і для всієї України загалом, – додав народний депутат. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.