Тернопільські укропівці нагородили переможців масштабної «Ліги УКРОПу з міні-футболу»

Опубліковано в Соціум 19.06.2018
Кубками грамотами та медалями нагородили переможців загальноміського студентського чемпіонату «Ліга УКРОПу з міні-футболу», участь у якому взяли представники чотирьох тернопільських університетів та двох коледжів.
 
Змагання стартували ще 11 квітня. Так, упродовж майже двох місяців юні спортсмени випробовували свої сили з міні-футболу на спортивних майданчиках міста.
Молодіжне крило УКРОПу «Молоді патріоти» вже не вперше ініціює проведення спортивних змагань, а обласна організація партії радо підтримує такі ідеї та допомагає фінансово.
 
– Ми завжди підтримуватимемо аматорський спорт, аби молоді люди мали можливість самореалізовуватися. Здорова молодь – це здорова нація. Міні-футбол потребує підтримки, адже зараз він починає активно розвиватись. Ми і надалі допомагатимемо своєму молодіжному крилу в організації як спортивних, так і культурних заходів, а весняну загальноміську студентську лігу з міні-футболу плануємо зробити традиційною, – зауважив голова тернопільської обласної організації «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Андрій Цибульський.
 
Перше місце за результатами проведення «Ліги УКРОПу з міні-футболу» посіла команда «Геофак» Тернопільського національного педагогічного університету, друге – «УКРОП», а на третій сходинці опинилась «Петрушка», до якої увійшли студенти факультету фізичного виховання ТНПУ.
 
Як розповів гравець команди «УКРОП» Володимир Міщишин, міні-футбол все більше зацікавлює сучасну молодь, а тому організація регулярних змагань загальноміського рівня ще більше популяризуватиме цей підвид футболу.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.