Зіновія Новосельського не затримували на хабарі

Опубліковано в Соціум 05.06.2018

Вчора на сайті «СОРОКА» була опублікована інформація щодо затримання на хабарі заступника директора та директора комунальної установи «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Тернопільської обласної ради».

Як з’ясувалось, на отриманні неправомірної вигоди затримали не Зіновія Новосельського, а іншого заступника, про що нам повідомили у комунальній установі, оскільки він перебував у відпустці за межами робочого місця. Просимо вибачення за розміщення такої інформації та надаємо її спростування. Ми стараємось оперативно реагувати на події у місті та області, а також – виправляти й допущені нашими кореспондентами помилки.

В той самий час, у відділі комунікації поліції раніше повідомляли: «Співробітники управління захисту економіки Тернопільщини спільно зі слідчими Головного управління Національної поліції краю задокументували схему незаконного  збагачення керівництва одного з комунальних закладів міста. Було встановлено, що директор та його заступник вимагали тисячу американських доларів від тернополянки за можливість працевлаштуватися фельдшером у комунальному закладі. Під час затримання на гарячому заступник директора медичної установи після отримання обумовленої суми грошей намагався втекти на власному автомобілі та чинив опір працівникам поліції. Процесуальне керівництво розслідування кримінального провадження, розпочатого за частиною 3 статті 368 ККУ, здійснює прокуратура області».

Фото: ГУ НП в області.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.