На фермерському господарстві «ГАДЗ» побували гості з Італії, щоб налагодити воробництво соку, пюре, джему та навіть мармеладу

Опубліковано в Соціум 22.05.2018
Підприємство Петра Гадза продовжує активно працювати у напрямку переробки сировини. Уже наступного року фермерське господарство планує виготовляти з овочів та фруктів сік, пюре, джем та навіть мармелад.

Для нових можливостей необхідне й нове спеціальне обладнання. Саме тому керівництво ФГ «ГАДЗ» нещодавно зустрілось із представниками італійських компаній FMEта Navatta Group, які можуть забезпечити підприємство необхідною технікою. Також підприємці обговорили пакувальні технології продукції та види упаковок, які будуть застосовувати на фермерському господарстві.

– Цього року ФГ «ГАДЗ» планує укласти угоду про співпрацю з іноземними фірмами, які виготовляють обладнання для переробки фруктів та овочів. Поки ми шукаємо ідеальну технологію та устаткування для того, щоб виготовляти якісну продукцію високого рівня. Уже наступного року плануємо запустити виробництво соку, пюре, джему та мармеладу на повну потужність. Крім того, ми плануємо розвивати виробництводитячого харчування  – поділився технічний директор ФГ «ГАДЗ» Віктор Джула.

Вже наступного тижня представники фермерського господарства відправляться до Італії, аби оглянути виробничі потужності та необхідне обладнання іноземних фірм.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.