У Вишнівецькій ОТГ запрацювала ще одна дитсадкова група (фото)

Опубліковано в Соціум 09.05.2018
Відкриття ще однієї – вже четвертої за рахунком, дитячої вікової групи відбулося нещодавно у Вишнівецькому селищному комунальному дитячому садку «Малятко».
 
Як зауважив голова Вишнівецької об’єднаної територіальної громади, разом із депутатами та батьками робили все, аби запустити групу європейського зразка. Щоб дітки під час навчання в ДНЗ були щасливими та насолоджувались процесом виховання:
 
- Коли я прийшов перший раз в цей садочок – ніби все й зроблено, але чогось не вистачало. Я звик до якісного: краще зробити щось невелике, однак, ідеальне. Ми робили усе можливе, щоб дітям було приємно знаходитись у садочку, щоб педагогічному колективу було комфортно працювати. Саме тому, ми прийняли рішення облаштувати приміщення для четвертої групи, осучаснити її, щоб дітки могли насолоджуватись вихованням у дитсадку. Зізнаюся, що було важко, однак, частину коштів виділило приватне підприємство, ще іншу частину - селищна рада. Ми облаштували четверту групу високоякісними меблями, сантехнікою, всі кімнати світлі та нові. Я переконаний, це радість для громади. Також мені приємно повідомити, що з понеділка я передам садочку і плазмовий телевізор, - звернувся до присутніх на відкритті Володимир Кравець.
 
Очліьник Вишнівецької ОТГ також наголосив на тому, що незалежно від того чи це школа, чи садочок, чи амбулаторія – їх потрібно відновлювати, а роботи проводити якісно, щоб зроблене служило для людей на довгі роки.
 
Як поділилась завідуюча садочком «Малятко» Оксана Дідик, ремонти в закладі почали проводитись ще з 2011 року, коли він після 17-річного закриття відновив свою роботу. Щоправда, реставрація набрала обертів лише із створенням громади та приходом Володимира Кравця:
 
- Було важко із проведенням робіт, із фінансами. Той тяжкий камінь, який був закладений у групі,лише з приходом Володимира Васильовича нарешті піднявся. Наш голова громади підібрав хороших майстрів, пообіцяв, що все буде зроблено якісно та красиво, виділив кошти на проведення робіт. Володимир Васильович й сам не раз долучався до облаштування групи. Врешті, нам вдалось відкрити її. За це ми дякуємо йому, - розповіла Оксана Дідик.
 
Також під час відкриття четвертої групи «Веселка» до присутніх звернулася й жителька громади від імені усіх батьків діток, які нарешті зможуть відвідувати дошкільний навчальний заклад:
 
- Шановні гості, шановна громадо, ми – батьки, дуже раді вітати вас на цьому святі. Для нас воно велике та неймовірне, адже наші дітки переступлять поріг цього садочка та підуть у групу «Веселка». Ми надзвичайно дякуємо усім, хто долучився та доклав зусилля для створення цієї групи. Насамперед, голові нашої громади – Володимиру Кравцю, начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту – Марії Пограничній, ПП «Дбрий самарянин» та завідуючій дитячим садочком Оксані Дідик, - подякувала вишнівчанка Ярина Яремчук.
 
Загалом до облаштування групи долучились не лише депутати Вишнівецької селищної ради та приватні підприємці, які виділили благодійну допомогу, а й прості мешканці громади та працівники «Малятка». Їм на урочистій церемонії відкриття вручили подяки за здійснений вклад.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.