Голова тернопільського осередку «Молоді Патріоти» показав кращий результат серед укропівців на благодійному забігу в Києві

Опубліковано в Соціум 30.04.2018

До благодійного забігу «Nova Poshta Kyiv Half Marathon», який нещодавно відбувся у Києві, долучилось двадцять укропівців – членів міських районних осередків політичної партії «Українське об’єднання патріотів - УКРОП» з Тернополя, Києва та Полтави. 

Найкращий результат на 2-х кілометровій дистанції серед укропівців продемонстрував голова Тернопільського молодіжного крила партії ВМО «Молоді Патріоти» Володимир Міщишин, який також виборов і 23 місце в загальному заліку серед 925 учасників.

Як додав молодий укропівець, долучитися до подібних благодійних акцій дуже важливо, адже завдяки цьому спортивному заходу вдасться обладнати кабінет реабілітації ДУ Інституту травматології та ортопедії НАМН України.

- «Nova Poshta Kyiv Half Marathon» – це справді крутий біговий захід з дуже високим рівнем організації. Він об’єднав майже тисячу людей не лише для підтримки фізичної форми, але й для благодійності, адже частину стартового внеску кожного учасника виділили на медичне обладнання для кабінету реабілітації. Подолати дистанцію у 2 км було зовсім не важко, оскільки участь у такому заході я брав вже не вперше, - поділився Володимир Міщишин.

IMG 0825

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.