За сприяння укропівця Володимира Будзінського юні гусятинські футболісти побували на Лізі Європи

Опубліковано в Соціум 19.04.2018
Незабутню поїздку до Києва на екскурсію та на матч Динамо-АЕК Ліги Європи організував для юних футболістів укропівець з Гусятина Володимир Будзінський.
 - Ми склали список із найкращих та більш ініціативних дітей, які грають за команду місцевого ДЮСШ та організували їм поїздку до Києва: оплатили дорогу, квитки на матч. Загалом на це витратили близько 7 тисяч гривень. Нас підтримав голова обласного осередку нашої  партії УКРОП Андрій Цибульський. Крім того, я працюю в ПриватБанку і у нас виділяють кошти на утримання зарплатних проектів. Так, у мене входить школа до такого проекту. Це дозволило отримати частину суми для екскурсії. Було важливо, щоб діти побачили, що таке професійний футбол. В такий спосіб ми хочемо заохотити їх продовжувати займатись цим видом спорту та здобувати нові перемоги. Адже, на жаль, часто буває так, що з часом більшість дітей перестає займатись спортом. Я вважаю, що саме такий спосіб нагородити наших юних спортсменів – є найбільш вдалим, - зазначив Володимир Будзінський.
 
Загалом відвідали столицю 16 дітей з Гусятина, віком від 12 – до 15-16 років. У супроводі 8 дорослих юні футболісти не лише на власні очі побачили гру, а й краще відкрили для себе Київ. Як розповів укропівець, для них впродовж дня до початку матчу зробили невеличку екскурсію столицею:
 
- Багато діток з Гусятина ще жодного разу не відвідували Київ. Тому ми показали їм це місто. За день нашої подорожі усі разом обійшли довкола урядового кварталу, побували на Майдані, де відбувались сутички під час революції. Відвідали й лівобережну Україну. Крім того, завітали у святиню, де похований Любомир Гузар – Патріарший собор Воскресіння Христового, а також – Києво-Печерську лавру. В цілому, діти надзвичайно задоволені такою поїздкою. Це те, що запам’ятається, - поділився Володимир Будзінський та зазначив, що старатиметься і надалі організовувати подібні проекти для дітей.
 
На разі укропівець разом із головою обласного осередку партії «Українське об’єднання патріотів - УКРОП» Андрієм Цибульським розглядають можливість проведення ще однієї екскурсії, на цей раз – до Верховної Ради України. За словами Володимира Будзінського, скоріше за все така поїздка відбудеться вже у травні. Побачити парламент зможуть ті гусятинські дітки, які добре проявили себе у навчанні.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.