Версія для друку

У Тернополі розпочалася «Ліга УКРОПу з міні-футболу», яка триватиме півтори місяці (фото)

Опубліковано в Соціум 13.04.2018

Загальноміський студентський чемпіонат «Ліга УКРОПу з міні-футболу», участь у якому беруть студенти чотирьох тернопільських університетів, стартував вчора, 11 квітня.

Перший матч відбувся на спортивному майданчику Тернопільської ЗОШ № 16 між командою «УКРОП» та «Характерник» історичного факультету ТНПУ ім. Гнатюка. Молоді укропівці перемогли суперника з рахунком 7:4.

Як розповів гравець команди «УКРОП» Володимир Міщишин, студентські чемпіонати загальноміського рівня у Тернополі відбуваються нечасто. «Ліга УКРОПу з міні-футболу» – це добра можливість розвивати улюблений вид спорту, загартовувати молодь та підтримувати себе у формі.

Тернопільська обласна організація партії «Українське об'єднання патріотів – УКРОП» підтримує ініціативу свого молодіжного крила «Молоді патріоти» та допомагає футбольній команді фінансово – забезпечує формою, м’ячами, орендою стадіонів.

– Дуже важливо підтримувати такий напівпрофесійний дворовий спорт для того, аби молодь мала можливості самореалізовуватись. «Здорова нація – здорова країна» – такий лозунг підтримує партія УКРОП. Кожного кварталу ми стараємось організовувати змагання спортивного чи культурного спрямування, аби задіяти молодь. Для того, щоб мотивувати учасників, ми підготували для них нагороди та призи, – розповів голова тернопільської обласної організації «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Андрій Цибульський.

Організатори чемпіонату зазначають, що намагатимуться зробити весняну лігу з міні-футболу традиційною.

До слова, в рамках студентського чемпіонату «Ліга УКРОПу з міні-футболу» поєдинки між командами відбуватимуться щосереди та щочетверга до 20 травня.