«Зараз "відбілювати" Беркут не вигідно абсолютно нікому», – нардеп Ігор Побер про справу Бубенчика

Опубліковано в Соціум 07.04.2018

Нещодавно активісту з Майдану Івану Бубенчику офіційно висунули підозру у вбивстві двох силовиків у період Революції Гідності.

Свою думку щодо цього у прямому ефірі телеканалу NewsOne висловив народний депутат від фракції БПП Ігор Побер.

– Справа з обвинуваченням Івана Бубенчика є дуже неоднозначною. Якщо були б визнані злочини тих, хто стріляв в Небесну Сотню, а всі винні сиділи за ґратами, то люди вже зовсім по-іншому дивились би на цю справу. Не знаю: стріляв Бубенчик чи ні, але ходять чутки, що він сам у цьому зізнався. Я думаю, що зараз «відбілювати» Беркут не вигідно абсолютно нікому. Та й взагалі злочини зі сторони правоохоронних органів під час Революції Гідності ніколи не «відбіляться». Коли вийдеш на Інститутську і побачиш фотографії хлопців, то розумієш усю трагічність тих подій, – пояснює Ігор Побер.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.