Тернопільських соціальних підприємців запрошують у Школу соціального підприємництва

Опубліковано в Соціум 20.02.2018

Українська Соціальна Академія розпочинає новий набір у Школу соціального підприємництва в Тернополі та Сумах. До участі запрошуються діючі підприємці, представники малого та середнього бізнесу, представники некомерційних організацій, автори соціальних проектів, приватні особи.

Це освітня програма для всіх охочих з метою розвитку підприємницьких навичок і підтримки інноваційних проектів для вирішення актуальних соціальних проблем в суспільстві. Учасники програми отримають більш глибоке розуміння того, як функціонують різні підрозділи та компанія в цілому, зможуть міркувати більш стратегічно та системно й швидко приймати ефективні управлінські рішення.

Навчальна програма розрахована на шість місяців і включає п’ять освітніх модулів, на яких учасники зможуть навчитися бізнес-плануванню, дізнатися про фінансові аспекти підприємницької діяльності, ознайомитися з кращими міжнародним та українським досвідом ведення соціального бізнесу, а також отримати необхідні відомості про програми розвитку малого і середнього підприємництва.

Програма соціального підприємництва складатиметься з п’ятьох дводенних модулів: «Проривні стратегії та інновації. Створення цінності», «Бізнес-моделі для створення нового бізнесу», «Фінансовий менеджмент», «Маркетинг. Комунікація», «Управління персоналом».  По закінченні 5-го модуля, учасники працюватимуть із менторами, аби доопрацювати свої проекти і представити їх на Demo Day перед експертним журі.

Цієї весни Школа соціального підприємництва відбуватиметься на двох майданчиках: м. Тернопіль та м. Суми.

Навчання розпочнеться у березні 2018 року.

Прийом заявок:

Для участі у Програмі соціального підприємництва необхідно заповнити онлайн-форму: https://goo.gl/7m8N6d до 28 лютого 2018 . Усі заявники будуть повідомлені про результат відбору до 2 березня 2018 року.

 

У разі виникнення запитань звертайтесь до керівника Програми соціального підприємництва Наталії Болібрух:

infoЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. тел. 068 931 01 21 http://social-academy.com.ua/programs/social-entrepreneurship-program/

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.