Почесну відзнаку «Меценат спорту 2017» отримав відомий аграрій Тернопільщини Петро Гадз

Опубліковано в Соціум 31.01.2018
Відзнакою та грамотою нагородили голову наглядової ради ТзОВ «Бучачагрохлібпром» Петра Гадза за значний внесок у розвиток спорту Тернопільщини на урочистій церемонії нагородження кращих спортсменів і тренерів області за підсумками щорічного конкурсу «Герої спортивного року Тернопільщини - 2017».

Провідного аграрія області 24 січня нагородили в номінації «Меценат спорту», а команда «Галичанка-ТНЕУ-Гадз», генеральним спонсором якої вже декілька років є Петро Іванович, була відзначена «Кращою командою» за 2017 рік.

На жаль, через щільний графік зустрічей Петра Івановича на урочистій церемонії почесні нагороди з рук представників облради отримав комерційний директор  фермерського господарства «ГАДЗ» Богдан Бурак .

 Зазначу, що наш голова – Петро Іванович, підтримує на Тернопільщині не тільки спорт, а й культуру, освіту, медицину. Крім того, він підтримує  розвиток громад в області. Ми сприяємо  ми робимо не для того, щоб отримати певні почесті з боку влади. Головна наша мета –розвитоку Тернопільщини та України не для почестей чи похвали, а для того,  щоб наша держава стала ще сильнішою, цивілізованішою і незалежнішою, -  поділився Богдан Бурак.

На церемонії нагородження до слова привітання на відзначення важливої ролі фінансування спорту в розвитку області долучився і голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук.

- Усвідомлюючи важливість фізичної культури та спорту для виховання молоді, ми  багато уваги приділяємо залученню саме молодого покоління та вихованню нових чемпіонів. Звичайно, що не всі, хто займається спортом, стануть чемпіонами, але виростуть здоровими, сильними та успішними особистостями. Таким чином, підтримка фізкультури та спорту, виховання уміння отримати перемогу в чесній боротьбі, культивування командного духу, вміння дружити  і спілкуватися не лише підвищують якість життя молоді, а й морального стану усієї нашої спільноти, -  зауважив Віктор Вікторович.

Варто зазначити, що ТзОВ «Бучачагрохлібпром» вже другий рік поспіль залишається незмінним спонсором тернопільської волейбольної команди «Галичанка». До того ж, Петро Іванович Гадз був провідним спонсором ХХV Міжнародного Меморіалу тренера Богдана Сцібайла з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2000-2010 р.н., який відбувався минулоріч впродовж 18-19 листопада.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.