У Вишнівці урочисто засяяла святковими вогнями головна ялинка (фото, відео)

Опубліковано в Соціум 26.12.2017

У свято Миколая, 19 грудня, у центрі Вишнівця відбулось урочисте відкриття головної ялинки.

Завдяки підтримці голови об’єднаної територіальної громади Володимира Кравця та допомозі ПАП «Добрий самарянин» головна площа міста засяяла святковими вогнями.

У рамках святкування місцеві співочі й танцювальні колективи потішили гостей концертною програмою, а найменші гості – отримали солодкі подарунки.

Із привітальним словом виступили голова селищної ради Володимир Кравець, його заступник Юлія Цимбалюк та настоятель храму Святого Христового Вознесіння Василь Дідик.

Як наголосив Володимир Кравець, завдяки спільним діям керівництва та людей рік, що минає не пройшов даремно. Адже у Вишнівецькій громаді вдалось реалізувати низку необхідних проектів, спрямованих на розвиток ОТГ.

— Напередодні свята Миколая навіть дорослі відчувають себе дітьми і чекають ранку, аби заглянути під подушку. Нехай сьогоднішнє свято подарує Вам багато тепла, радощів та звершень заповітних мрій. Радий, що в 2017 році нам вдалось провести дуже багато робіт, пов’язаних із будівництвом, ремонтами та відновленням навчальних закладів, доріг тощо. Так, на сьогодні перекрито дах вже у трьох школах — бутинській, старовишнівецькій та бодаківській. Окрім цього, у дитячому садочку «Малятко» згодом відкриють ще одну старшу групу. Наступного року ми плануємо відкриття дошкільного закладу й у селі Бодаки. Переконаний, що це ще не кінець. Ми спрямовуватимемо усі сили для подальшого розвитку та процвітання нашої громади, — зауважив голова Вишнівецької об’єднаної територіальної громади Володимир Кравець. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.