У Тернополі народний депутат став на захист людей, яких ошукав забудовник

Опубліковано в Соціум 03.09.2024

У Тернополі недобросовісний забудовник ошукав людей.

Серед інвесторів є багато учасників АТО, військовослужбовців, які захищають нашу землю від ворога, але, на жаль, не можуть захистити свої сім’ї від свавілля забудовника.
У справу втрутився народний депутат Андрій Богданець.
 
«… Ми розуміємо, що виконання договірних інвестиційних умов будівництва є виключно компетенцією учасників договору, але наш будинок є найбільший будинок в межах міста Тернополя, який не добудований вже багато років і налічує велику кількість ошуканих інвесторів… Андрію Володимировичу, просимо у Вас термінової допомоги у вирішенні нашого питання… » саме із таким запитом до політика звернулися інвестори ЖК «Щастя», що знаходиться на вул. Тарнавського, 7.
 
Попри недотримання умов інвестиційного договору забудовник дає інвесторам нові та нові обіцянки: відновити будівництво, залучити нового інвестора, отримати кредит на добудову. Проте, реальні зміни – відсутні.
 
– Це вже не перше звернення від інвесторів, порушені у зверненні питання тривалий час розглядалися різними органами та посадовими особами (в тому числі, як реакція на ініційовані мною депутатські звернення), прогресу у його вирішенні, на жаль так і не досягнуто. Незважаючи на наявність повноважень, місцева влада не вживає жодних дієвих заходів для вирішення даної проблеми і робить вигляд, що проблеми жителів громади її не стосуються,  обурився Богданець.  
 
Він вкотре направив депутатські звернення до Тернопільської міської ради, ТОВ «МАКБУД», Тернопільської обласної державної адміністрації, СВ Тернопільського РУП ГУНП в Тернопільській області, Відокремленого структурного підрозділу «Тернопільський фаховий коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя».
– Очікую відповіді на мої звернення та сподіваюся на позитивне вирішення питання інвесторів ЖК «Щастя»,  підсумував народний депутат.  

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.