Черговий вантаж на фронт доставила «Українська команда» з нагоди Дня незалежності 

Опубліковано в Соціум 28.08.2024
До тернопільських захисників на фронт поїхала чергова допомога від волонтерів «Української команди».
 
Цього разу в межах проєкту «Військова пошта» вони доставили військовим різне обладнання та подарунки до Дня незалежності.
 
– Відправляємо черговий вантаж на фронт. Це маскувальні сітки, дрони, необхідні прилади, також посилки від рідних. Такі вантажі допомагають нашим воїнам відстоювати незалежність та нищити ворога,  розповів лідер «Української команди» в Тернопільській області, народний депутат Микола Люшняк.
 
Посилки з Тернополя везуть для 44 та 105 бригад. Під час формування допомоги на передову волонтери працюють тільки з офіційними запитами від захисників та захисниць.
 
– 105 бригаду, наприклад, наразі забезпечуємо усіма необхідними засобами для взводу, який ремонтує авто. Варто розуміти, що воїни потребують не лише дронів, а й чимало інших простих речей, від яких залежить ведення бойових дій. Саме тому не варто недооцінювати навіть найменшу допомогу,  розповіла волонтерка «Української команди», координаторка проєкту «Військова пошта» Тетяна Комісарчук.
 
Тетяна дякує усім, хто долучається до її зборів у соцмережах. Також волонтери висловлюють вдячність й тим, хто плете маскувальні сітки. Завдяки цим людям на фронт їде 10 таких маскувальних покриттів.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.