Нехай домівки та вулиці нашої Тернопільщини засяють синьо-жовтими кольорами свободи! – в «УДАР Віталія Кличка» готують масштабний флеш-моб

Опубліковано в Соціум 22.08.2024
Напередодні Дня Державного прапора та Дня Незалежності України Віталій Кличко зініціював проведення 21–24 серпня патріотичного флешмобу «Кольори Свободи».

Мер Києва, голова партії «УДАР Віталія Кличка» закликав українців розмістити державні прапори, синьо-жовті стрічки, кульки на балконах, автівках, фасадах будинків, елементах одягу тощо. Також він пропонує розміщувати фотографії у власних соціальних мережах, використовуючи хештег #КольориСвободи.

«Нехай домівки та вулиці нашої вільної країни, наших міст і сіл засяють синьо-жовтими кольорами свободи! Нехай українські прапори та синьо-жовті стрічки майорять усюди, показуючи непохитність нашого народу у виборі жити у вільній незалежній державі. Флешмоб дасть можливість учергове показати нашу згуртованість і спільне прагнення до свободи», ­ сказав голова Тернопільської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка» Микола Люшняк.

Він закликав єднатися навколо наших національних символів, демонструючи, що разом ми сильні та непереможні.

«Ми неодноразово доводили і доводимо своєю згуртованістю у боротьбі з ворогом, у допомозі воякам, у підтримці переселенцям, що українці ­ сильні у єднанні. І саме ця єдність приведе нас до перемоги. Флешмоб ­ ще одна нагода показати світові, що ми боремося і будемо боротися за свободу та щасливе майбутнє для наших дітей, доки не звільнимо територію всієї України», ­ каже народний депутат Микола Люшняк.

Там, де український прапор – там вільна Україна!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.