Волонтер «Української команди» Андрій Надкевич – серед номінантів регіонального відбору на здобуття «Ордену Святого Пантелеймона»

Опубліковано в Соціум 14.06.2024

У Тернопільському національному медичному університеті імені І.Горбачевського 12 червня відзначили медиків області, які перемогли у регіональному відборі на здобуття громадської відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона».

 
Нагадаємо, ця відзнака є громадською, має професійно-фахову спрямованість і присуджується за гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров'я, яка позитивно впливає на свідомість й духовний розвиток українського народу та держави в цілому, спрямована на збереження та зміцнення здоров'я жителів України, виховує толерантне ставлення один до одного та надихає на нові можливості.
 
Волонтер «Української команди», лікар-невролог КНП «Микулинецька обласна фізіотерапевтична лікарня реабілітації» Андрій Надкевич був серед номінантів «За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров’я українців, за свободу та незалежність України у війні з російським агресором» (для цивільних медиків).
 
За роки війни Андрій Надкевич вилікував понад пів тисячі військовослужбовців, а також кілька сотень внутрішньо переміщених осіб. Він розробив власну методику лікування, працює над докторською дисертацією.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

21.06.2024 soroka
Вступна кампанія Тернопільського національного педагогічного університету – 2024
Тернопільський національний педагогічний університет Імені Володимира Гнатюка за черговий рік значно розширив спектр освітніх програм…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.