Передали нашим тернопільським тероборнівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал

Опубліковано в Соціум 15.05.2024

Сьогодні передаємо «бойові пташки» для наших тероборонівців Тернопільщини, які сьогодні на передовій захищають Україну. П’ять DJI Mavic 3 та три квадрокоптери DJI Mavic Termal. Ці дрони допоможуть нашим Героям ще ефективніше нищити ворога як вдень так і вночі. Дякую всім платникам податків нашого міста. Завдяки Вам, мерія допомагає фронту. Слава Україні!, - заявив Сергій Надал.

Нагадаємо

Нещодавно мерія передала ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської бригади Десантно-штурмових військ.

Також перед Великоднем міський голова Тернополя відвідав наших Героїв на передовій. Зокрема передав 30 FPV-дронів, зарядні станції, великодні смаколики бійцям підрозділу «Карпатська Січ» імені Олега Куцина.

Тепловізійні приціли, Мавіки 3-Т, маскувальні сітки та великодні смаколики отримали наші Герої з 55 батальйону.

А хлопцям з 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади привезли паски до Великодня, смаколики, листи від маленьких тернополян, маскувальні сітки, тактичне взуття, ліхтарі та багато іншого.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

26.07.2024 soroka
Як безпечно взяти кредит онлайн: правила та рекомендації
У сучасному світі все більш затребуваною є послуга з отримання кредиту онлайн на карту. Якщо…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.