Кличко: Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на закупівлю дронів

Опубліковано в Соціум 24.04.2024

Кияни, які взяли участь в благодійному забігу на Трухановому острові та аукціоні зі збору коштів на дрони зібрали понад 3 мільйони гривень.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Сьогодні відбувся благодійний забіг на Трухановому острові. Підтримав активних киян. Також відбувся аукціон зі збору коштів на закупівлю дронів для ГУРу. Усього сьогодні зібрали понад 3 мільйони гривень. Дякую всім, хто допомагає нашим захисникам!» - заявив Віталій Кличко.

Він також розповів, що боксерські рукавички з автографами трьох відомих українських боксерів були продані на аукціоні за 60 тисяч гривень.

«Боксерські рукавички з моїм автографом та які підпишуть іще Володимир Кличко й Олександр Усик, продали на аукціоні за 60 тисяч гривень», - зазначив Віталій Кличко.

Раніше повідомлялося, що 20 квітня на Трухановому острові у Києві був організований благодійний забіг Spartan KYIV 2024 на підтримку Головного управління розвідки Міноборони. Метоб заходу був збір коштів на FPV-дрони для підрозділів ГУР та протезування і реабілітацію військових.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.