Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал

Опубліковано в Соціум 23.04.2024

Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах виклав міський голова Тернополя Сергій Надал. На відео показано, як дрон, який єгерям передала міська рада, спалює ворожу техніку.

За словами міського голови, оператор дрона, в складних погодних умовах, зумів знищити ворожу техніку.

«68-а єгерська бригада винищує спецтехніку ворога дронами від Тернопільської громади. Дякую Вам за сміливість. Дякую платникам податків за можливість постійно закупляти техніку для наших військових. Плідно працюємо далі задля Перемоги! Слава Україні», - заявив Сергій Надал.

 

Нагадаємо

Нещодавно міський голова Тернополя показав, як Герої-захисники з 35 окремого стрілецького батальйону винищують ворога квадрокоптерами, які для них закупила Тернопільська громада.

А бійці 55 батальйону знищують московських окупантів за допомогою бомбардувальних дронів, які теж закуплені мерією Тернополя.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.