Аграрій Петро Гадз придбав трактор для господарських потреб психоневрологічної лікарні

Опубліковано в Соціум 22.02.2024

Герой України, власник агрокомпанії «Бучачагрохлібпром» та господарства «ГАДЗ» Петро Гадз придбав трактор «Скаут» для Тернопільської обласної комунальної клінічної психоневрологічної лікарні.

 
Його будуть використовувати на території медичного закладу у господарських цілях.
 
– Колектив КНП «Тернопільська обласна клінічна психоневрологічна лікарня» ТОР висловлює слова вдячності Герою України Гадзу Петру Івановичу за вагомий внесок у зміцнення матеріальної бази лікарні, –зазначили у медзакладі.  
 
Це не перша допомога Петра Гадза для психоневрологічної лікарні. Уже кілька років поспіль він опікується установою, аби тут було найсучасніше обладнання, засоби для реабілітації важкохворих, які перенесли інфаркт, інсульт.
 
– Разом із головним лікарем Володимиром Шкроботом ми регулярно втілюємо спільні проєкти. У часи війни закладам охорони здоров’я потрібна матеріальна допомога. Якщо у нас буде більше можливостей – ми будемо сильнішими!  наголосив Петро Гадз.
 
Нагадаємо, кілька років тому Петро Гадз придбав для Тернопільської обласної комунальної клінічної психоневрологічної лікарні дороговартісний вертикалізатор EasyStand Evolv Large. Прилад застосовують в процесі медичної реабілітації пацієнтів, які перенесли гострий інсульт або інші важкі форми неврологічних захворювань.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.