Два сучасні шкільні укриття з’явилися у Запоріжжі завдяки фонду депутата з Тернополя Андрія Богданця

Опубліковано в Соціум 16.02.2024
Благодійний фонд народного депутата з Тернополя Андрія Богданця продовжує відновлювати шкільні укриття у межах проєкту Freedom Space.  
 
Ще два безпечні та комфортні простори для навчання дітей з’явилися  у шкільних закладах міста Запоріжжя, яке щодня потерпає від ворожих обстрілів.
 
–  Запоріжжя. Місто настільки близьке до фронту, що росіяни навіть офіційно «приєднали» його до своєї вигаданої імперії. Що не заважає їм постійно обстрілювати житлові квартали начебто «свого» міста. Втім, Запоріжжя сяє вечірніми вогнями, поспішає на роботу, п’є каву в кав’ярнях. Школярі поки навчаються дистанційно, але влада розглядає запровадження змішаної системи, коли в школи з укриттями діти приходитимуть фізично,  зазначив Андрій Богданець.
 
Завдяки проєкту Freedom Space комфортні укриття з’явилися в Запорізькій гімназії № 101 та Запорізькому навчально-виховному оздоровчому комплексі № 110.
 
Народний депутат наголошує, онлайн-навчання не означає, що укриття стоять порожні. Тут проводять гуртки та додаткові заняття, причому не лише для учнів шкіл, де укриття розташовані, а й для інших діток.
 
– Дуже сподіваюся, що Запоріжжя поступово переходитиме на змішану систему шкільної освіти. І тішуся, що це відбудеться в тому числі й завдяки проєкту Freedom Space і його міжнародному донору – Freedom Holding Corp,  підсумував Богданець.  
 
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.