Ще декілька зарядних станцій відправили на фронт волонтери «Української команди» Тернопілля

Опубліковано в Соціум 26.01.2024
Зарядні станції Ekoflow передали на фронт волонтери «Української команди» Тернопільщини разом із ГО «Десантно-козацький рій».
 
Таку допомогу вдалося передати завдяки підтримці небайдужих партнерів із Швейцарії.
 
– Наші воїни з 53 ОМПБр, 35 окремої бригади морської піхоти, 85 окремого піхотного батальйону 105 бригади, 9 окремого батальйону на Запорізькому, Авдіївському, Бахмутському та Херсонському напрямах отримали зарядні станції Ekoflow від наших друзів з Швейцарії. Зарядні станції вже працюють, допомагають виконувати бойові завдання і бути на зв’язку з рідними,  розповів волонтер «Української команди» Андрій Надкевич.
 
Нагадаємо, також волонтери «Української команди» Тернопільщини доправили черговий бус «Військової пошти» на передову. Першочергово – це допомога землякам, які служать в різних бригадах.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.