Три системи Starlink та безліч потрібних речей повезли на фронт волонтери «Української команди» (відео)

Опубліковано в Соціум 04.12.2023
Напередодні Дня святого Миколая волонтерський штаб «Українська команда» вчергове відправилися на схід до наших воїнів.
 
З настанням холодів у військових змінюються запити потрібних речей. Тепер їм необхідні утеплювачі для бліндажів, зимове взуття тощо.
 
– Ми вже традиційно їздимо до наших тернопільських бригад. Цього разу також завітаємо в інші бойові підрозділи, оскільки маємо для них передачі, –розповідає волонтерка «Української команди» Тетяна Комісарчук.
 
Окрім всього необхідного, «Українська команда» везе на фронт три системи Starlink.
 
– Ми збирали кошти на автомобіль, але не закрили його, а придбали «старлінки». Окупанти пошкодили систему зв’язку нашим військовим, а тому потрібно було терміново виправити ситуацію. Є моменти, коли потрібно щось «на вчора». Ми повинні оперативно реагувати на такі запити,  пояснює Тетяна Комісарчук.
 
Нагадаємо, що волонтери «Української команди» вже декілька місяців безкоштовно доставляють посилки на фронт.
 
– Ми не тільки передаємо якісь речі, ми передаємо тепло наших сімей, дух перемоги, віру в те, що Україна – єдина! – наголосив лідер «Української команди» в Тернопільській області, народний депутат Микола Люшняк.
 
До слова, рідні захисників та захисниць можуть передати їм посилки. Приносити пакунки потрібно у пункти прийому, які волонтери створили у 14-ти населених пунктах Тернопільської області: Шумськ, Зборів, Тернопіль, Бучач, Трибухівці, Золотий потік, Заліщики, Товсте, Гусятин, Хоростків, Гримайлів, Колиндяни, Заводське, Кременець.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал
У Тернополі відбулася акція «Писанка Захиснику». Дітки та колективи освітніх закладів підготували великодні гостинці для…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.