Кличко: Київ введе матеріальне заохочення для мобілізованих киян – 30 000 гривень

Опубліковано в Соціум 02.12.2023

З грудня Київ запровадить заохочувальні виплати для мешканців міста, які підуть служити до Збройних сил України.

Про це повідомив у Telegram мер столиці Віталій Кличко. 

«Київрада, на найближчому засіданні розгляне питання матеріального заохочення для киян, які будуть мобілізовані до Збройних сил з грудня. Місто віднайшло кошти для виплат по 30 000 кожному новобранцю», - повідомив Віталій Кличко.

Нагадаємо, що на попередній сесії Київради були збільшені видатки на ЗСУ за програмою «Захисник Києва». Зокрема, 300 мільйонів гривень додатково передбачено для військових частин, які звернулися за допомогою. 

Раніше повідомлялося, що за ініціативою Віталія Кличка Київ збільшив видатки на підтримку сил безпеки та оборони до 6,2 млрд грн у 2023 році.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал
У Тернополі відбулася акція «Писанка Захиснику». Дітки та колективи освітніх закладів підготували великодні гостинці для…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.