«Українська команда» передала підрозділу «Скала» партію універсальних дронів з посланнями окупантам від українців

Опубліковано в Соціум 20.05.2023

Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію універсальних дронів зведеному добровольчому штурмовому батальйону «Скала». Кожний дрон окрім кілограма вибухівки несе окупантам «вибухове послання» від українців, які збирали кошти на безпілотники.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці «Української команди». 

«Відправили на передову ще одну партію дронів-камікадзе з вашими вибуховими посланнями окупантам та кілограмом вибухівки на кожному. Універсальні безпілотники передали бійцям зведеного підрозділу «Скала», які б’ють орків на Донеччині. Ці дрони обладнані камерами, які передають відео в режимі реального часу. Тож наші бійці можуть бачити все, що відбувається на позиціях орків. А крім того, ці безпілотники обладнані додатковими системами скиду. І точно доставлять ворогу вибухівку разом з вашими побажаннями», - йдеться у повідомленні волонтерського штабу.  

Дрони з цієї партії несуть окупантам такі послання від українців: «За вбитих охтирчан! Павло», «За розстріляного орками Олексія! Від брата», «На помсту за сльози матерів!», «Тримайте квиток у пекло! Світлана» та інші. 

«Друзі, наш збір продовжується. Донатьте! Пишіть в коментарях ваші вибухові побажання ворогу. Доставимо точно за адресою!» - наголосили у волонтерському штабі.

Долучитися: 

ПриватБанк  

Монобанк 

UA Pay 

Повні реквізити

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.