Звільнився і передумав: ексголовний податківець Тернопільщини Михайло Яцина хоче повернутися на посаду через суд

Опубліковано в Соціум 20.04.2023
 
Михайло Яцина, який покинув крісло гoлoвного пoдaткiвця Тернoпiльщини у січні цього року через корупційні схеми, хоче повернутися на посаду.
 
Про це стало відомо з власних джерел.
 
Хоч Михайла Яцину свого часу було звільнено за згодою сторін, зараз він оскаржуватиме наказ про звільнення у судовій залі. Там буде доводити, що заяву було написано під тиском і внутрішнього волевиявлення звільнятися з посади він не мав.
 
Розгляд справи відбудеться 24-го квітня у Тернопільському окружному адміністративному суді. Засідання розпочнеться о 10:00, справу розглядатиме суддя Подлісна І.М.
 
Особисті джерела повідомили , що хоч засідання ще не відбулося, експодатківець вже розповідає у колі друзів, що питання нібито «вирішено» і до його повернення на посаду залишилося кілька тижнів.
 
Представників ЗМІ, небайдужих тернополян та працівників Тернопільського обʼєднаного міського ТЦ КСП закликають відвідати судове засідання.
 
Нагадаємо, що минулого року у серпні на хабарі у розмірі 5000 доларів США спіймали зacтупникa керiвникa ГУ ДПc у Тернoпiльcькiй oблacтi Сергiя Бaбiя. Після цього, заговорили про звільнення також і керівника Сергія Бабія – Михайла Яцини. Гoлoвa кoмiтету з питaнь фiнaнciв, пoдaткoвoї тa митнoї пoлiтики Данило Гетьманцев відзначив, що "риба гниє з голови".  Та Михайло Васильович відразу ж захворів та пішов на лікарняний, а 5 січня 2023 року вийшов і одразу ж був звільнений.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.