«У Кременецькій опорній лікарні зараз вирішуються ті проблеми, за які роками ніхто не брався», – народний депутат Ігор Василів

Опубліковано в Соціум 18.03.2023
На Кременеччині завершується наступний етап медичної реформи – так званий "інфраструктурний".
 
Він передбачає створення спроможної мережі лікарень по всій країні. І хоч проходить він у важких умовах випробування війною усієї системи охорони здоров'я, але робота ця не припиняється.
 
На цьому наголосив народний депутат Ігор Василів після робочого візиту до Кременецької опорної лікарні з метою вивчення проблемних моментів в роботі медзакладу.
 
– Директорка лікарні Оксана Капелусь у тісній співпраці з міським головою Кременця Андрієм Смаглюком та за підтримки усього депутатського корпусу Кременецької міської ради поступово оновлюють медичну установу, проводяться ремонти, закуповується необхідне обладнання, здійснюється навчання персоналу і вирішуються ті проблеми, за які роками ніхто не брався. Зокрема, нам презентували якісно відремонтоване хірургічне відділення, із сучасним обладнанням і в якому працюють висококваліфіковані лікарі, –зазначив Ігор Василів.
 
Він також зауважив, що до ремонтів долучилися і місцеві меценати, які демонструють хороший приклад соціальної відповідальності бізнесу в громаді.
 
– Впевнений, що спільними зусиллями влади, місцевого бізнесу, керівництва і трудового колективу лікарні нам вдасться забезпечити надання якісних медичних послуг як у Кременецький громаді, так і на території Кременецького району, як окремого госпітального кластеру. Окрема подяка моєму колезі Єгор Чернєв, який долучився до знайомства з роботою закладу і до обговорення ходу медичної реформи в Кременецькому районі,  додав Ігор Василів.  

// You can place JavaScript like this

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.