Польща підтримує Україну в боротьбі за безпеку всього людства! - тернопільський депутат Антон Горохівський 

Опубліковано в Соціум 26.02.2023
Депутат Тернопільської міської ради від ВО "Свобода" Антон Горохівський днями з робочим візитом відвідав Польщу. 
 
Україна переможе росію завдяки об’єднанню зусиль усього світу – таким був основний меседж заходу, на якому ми з Віктором Козорогом побували у Польщі. Так, у Вольштинському повіті відбулася регіональна зустріч представників органів місцевого самоврядування Польщі, а також керівників повіту Дамме Шпреват з Німеччини, - розповів Антон Горохівський.
 
Участь делегації з Тернополя стала можливою завдяки запрошенню старости Вольштинського повіту Яцека Скробіша. 
 
Присутність українців на таких заходах – можливість доносити правду про війну в Україні на міжнародних майданчиках, зауважив депутат.
 
Під час зустрічі наголосили на необхідності посиленої підтримки України не лише на рівні керівництв держав, а й з боку органів місцевого самоврядування та усіх небайдужих громадян. 
 
Польське суспільство усвідомлює, які загрози несе терористична росія для всього світу! З перших днів війни ми відчуваємо потужну підтримку Польщі. Наші сусіди без вагань прихистили тисячі українських жінок та дітей, надають військову та гуманітарну допомогу, лікують українців, які постраждали від рук російських покидьків. Навіть під час зустрічі поляки передали тернопільським школярам світловідбивні стрічки, - додав Антон Горохівський.
 
Тернопільська делегація вручила старості Вольштинського повіту Яцеку Скробішу синьо-жовтий стяг, підписаний українськими воїнами, які боронять нашу землю на Бахмутському напрямку. 
 
- Ми дуже цінуємо всебічну допомогу поляків! Українці цього не забудуть! Здолаємо зло разом! - підсумував Антон Горохівський.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

13.05.2024 soroka
З ініціативи Сергія Надала у школах Тернополя розпочали проєкт «Історія України – історії Героїв»
З 14 по 23 травня 2024 року у середніх школах Тернополя пройдуть заходи в межах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.