У день народження Степана Бандери тернопільські свободівці передали автівку на фронт

Опубліковано в Соціум 02.01.2023
 
З нагоди дня народження Степана Бандери у Тернополі традиційно відбулося велелюдне віче.
 
Під час урочистостей міський голова Сергій Надал, члени ВО "Свобода" та усі свободівці Тернопільщини передали автомобіль військовослужбовцю ЗСУ Олегу Любінському.
 
 
– Усі ми пам'ятаємо визначні сторінки історії боротьби УПА. Спершу з гітлерівською Німеччиною, а пізніше - з радянськими окупантами. Ця тривала боротьба за незалежність України відбувалася  завдяки потужній підтримці з тилу. Продовжуємо допомагати нашим воїнам вибити окупантів з української землі! Нехай цей автомобіль довго служить та наблизить нашу перемогу!  написав Антон Горохівський.
 
Він також підкреслив, що гасла та ідеї Степана Бандери досі супроводжують мужніх українських воїнів на полі бою.
 
– Понад пів століття після своєї смерті Степан Бандера залишається головним ворогом антиукраїнських сил. Від його гасел тремтять ті, хто безуспішно хоче загарбати Україну! Та нас, бандерівців, не зламати!
 
Кожен рік ми розпочинаємо з вшанування пам'яті Степана Бандери. Сьогодні ми знову зібралися на велелюдну ходу, щоб згадати цю величину постать, на звитягах якої виховалося не одне покоління Героїв України - минулого та сучасності! – наголосив Антон Горохівський.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.