Андрій Богданець: «Бажаю, щоб у 2023 році нам вистачило сил, наснаги та витримки розгромити ворога!»

Опубліковано в Соціум 01.01.2023
Народний депутат України з Тернополя Андрій Богданець привітав українців з прийдешнім новим роком.

Він побажав найважливішого – перемоги! Також політик висловив упевненість в тому, що у 2023 році Україна переможе ворога та змусить його бігти з нашої Батьківщини і не озиратися.

«Вільний, незламний народе! 2022 рік показав усьому світові іншу Україну – країну, яка прожила не завдяки, а всупереч. Де кожна людина з малечку до глибокої старості може стати Героєм. Де є неприступні міста-фортеці та живуть незламні люди, створені зі сталі. Ми – нація з беззаперечною підтримкою. Нація, яка щоденною важкою працею зізнається в коханні своїй державі. Разом б’ємо ненависного ворога, підтримуємо один одного та наближаємо таку довгоочікувану перемогу. Цей рік показав справжні цінності українців – здоров’я та життя рідних, а також близьких людей. Принцип «моя хата скраю» поступився іншому – «чужої біди не буває»! Я бажаю, щоб у 2023 році нам вистачило сил, наснаги та витримки розгромити ворога. Змусити його бігти з наших земель і не озиратися, назавжди забути дорогу в Україну. Вірю, що ми переможемо і відбудуємо свою країну! Бажаю, щоб кожен, хто причетний до війни в Україні, поніс справедливе покарання!»  наголосив Андрій Богданець. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.