Віталій Кличко привітав українців з Днем Гідності та Свободи: «Ми довели, що не боїмося і не скоримося»

Опубліковано в Соціум 22.11.2022

Віталій Кличко привітав українців з Днем Гідності та Свободи. Сьогодні ми як ніколи знаємо ціну своєї свободи і своєї гідності, і ми переможемо, написав він на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні Україна відзначає День Гідності та Свободи. І сьогодні ми як ніколи знаємо ціну своєї свободи і своєї гідності. Українці вразили світ і піднявшись на революції 2004 та 2013 років. І відважно даючи відсіч сьогодні російським варварам, що прийшли на нашу землю. Ми довели, що не боїмося і не скоримося. Що, об’єднавшись заради високої мети, заради принципів і цінностей, ми завжди перемагаємо», - заявив Віталій Кличко.

Він зазначив, що тиранічна росія не врахувала волелюбності українців, коли розв’язала повномасштабну війну. 

«Дух українців, волелюбність та згуртованість не залишають шансів прагненням скаженого агресора. Ми любимо свою країну і боремося за неї. І ми переможемо! Пам’ятаємо і шануємо своїх героїв, підтримуємо своїх захисників. Віримо в успішне і європейське майбутнє нашої держави! Слава Україні! Слава її героям!» – наголосив Кличко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.