«Вважаю такі речі неприпустимими під час війни», – нардеп з Тернополя про дороговартісні авто для Офісу Генпрокурора

Опубліковано в Соціум 18.10.2022
 
Офіс Генерального прокурора 5 жовтня оголосив тендер на поставку двох мінівенів на суму 3,47 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».
 
Прокурорам потрібні чорні дев’ятимісні мінівени Hyundai Staria по очікуваній ціні 1,73 млн грн. Ця модель із футуристичним дизайном у стилі космічного корабля була представлена виробником у минулому році, пишуть «Наші гроші».
 
Свою думку щодо цього у соцмережах висловив народний депутат з Тернополя Андрій Богданець.
 
– Поки волонтери збирають кошти на авто для фронту, чиновники Офісу Генпрокурора додумались замовити мінівени в бізнес-комплектації вартістю 40 тисяч доларів кожен. Зрозуміле обурення громадськості з цього приводу. Вважаю такі речі неприпустимими! Якби Комітет з питань бюджету підтримав мою правку до проекту Закону про Держбюджет на 2023 рік щодо заборони придбання подібних авто, подібні ситуації були б неможливими, –написав Андрій Богданець.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.