Тернопільський спортсмен Ігор Побер встановив рекорд в Німеччині, щоб забезпечити термобілизною воїнів

Опубліковано в Соціум 17.10.2022
Спортсмен та політик з Тернополя Ігор Побер днями вдало виступив на змаганнях в Німеччині.

Він не лише встановив рекорд з підйому штанги на біцепс, але й організував закупівлю термобілизни для українських воїнів.

– Шановні друзі і колеги, прошу не судіть строго, вперше від початку війни виїхав за кордон, за пару днів повернусь. Вдалась поєднати корисне з приємним. Вчора виступив на чемпіонаті Німеччини, звичайно виграв свою вагову категорію, встановив рекорд Німеччини, тобто перевершив його на 13кг. Змагання були не строгий підйом біля стіни, а з чітінгом, закінчив 125кг, – повідомив Ігор Побер.

Основною ціллю поїздки була допомога ЗСУ, підкреслив спортсмен. Термобілизну він самостійно привезе з Німеччини.

– Зі слів голови ОВА пана Володимира Труша, є велика потреба в термобілизні для нашої тероборони, приблизно 3000 комплектів. Ви знаєте, що основна маса із них вже давно на сході і півночі нашої держави. В мене була домовленість з організаторами, що усі стартові внески передадуть нам на закупку  термобілизни. Тут вдалось знайти завдяки нашим українцям Vasyl Vitenko, які давно живуть в Німеччині,  а зараз волонтерять. До речі, ціна в 2.5 рази дешевша, аніж нарив на Україні, та ж турецька термобілизна. За контактом звертайтесь в месенджер і дірект. Максимально, що влізе в моє БМВ привезу, фотозвіт по приїзду. І забув саме головне подякувати своїй експомічниці Olga Prodan, яка з далекої Канади найшла в Німеччині термобілизну. Слава Україні. Слава ЗСУ,  зазначив Ігор Побер.  

 

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.