Кличко в інтерв'ю The Times of Israel: Війна в Україні торкнеться Ізраїлю

Опубліковано в Соціум 17.08.2022

Росіяни не зупиняться на Маріуполі чи на півдні України і навіть на всій Україні. Їхня мета – відтворити неорадянську імперію, тому Україна захищає зараз не лише свою територію, а й усю Європу.

Про це заявив Віталій Кличко в інтерв'ю The Times of Israel.

«Ми боремося і захищаємо не лише наші будинки та нашу Батьківщину. Ми насправді захищаємо цінності та захищаємо Європу. Я знаю менталітет росіян, росіяни заходять настільки далеко, як їм дозволяють. І саме тому ми зараз боремося за всіх у Європі, захищаємо Європу. Найбільшою помилкою буде думати, що вони будуть задоволені частиною Маріуполя та півднем України. Вони мають плани окупувати всю Україну. І це лише перший етап путінської спроби відтворити неорадянську імперію. Вони говорять про країни Балтії, зараз кажуть про Польщу. Ми також ніколи не маємо забувати, що частина Німеччини була частиною радянської імперії», - заявив Кличко.

Він дорікнув лідерам країн, які займають нейтральну позицію.

«Це велика помилка - вважати війну чимось далеким і займати нейтральну позицію. Україна завжди була мирною країною, де мешкають мирні люди. Ми ніколи ні до кого не були агресивними А те, що зробила росія, - це порушення всіх міжнародних правил. Зрештою це може торкнутися інтересів Ізраїлю. І моє послання таке: припиніть торговельні відносини з росією, бо кожен цент, кожен долар, який ви відправляєте до Росії, - це криваві гроші», - наголосив Віталій Кличко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.