Версія для друку

«Дасть можливість показати справжнє лице росії»: народний депутат з Тернополя закликає підтримати важливий кінопроект (відео)

Опубліковано в Соціум 08.08.2022
Народний депутат з Тернополя Андрій Богданець на своїй сторінці у Facebook закликає підтримати проект, який необхідний для України. Йдеться про фільм «Кривава нафта».
 
Це волонтерський проект, який дає нам можливість показати справжнє лице росії, протистояти її пропаганді та показати нашим міжнародним партнерам якою ціною ми вистоюємо свободу вільного світу, наголошує політик.
 
– Головна мета - нагадати світу про те, що в Україні йде жахлива війна, за яку в кінцевому випадку несе відповідальність несе будь-яка цивілізована людина.  Фільм «Кривава Нафта» покликаний не дати цивілізованому світу забути про війну в Україні, він має викликати такі емоції в пересічного глядача, щоб ні в кого не залишилось ні тіні сумнівів в необхідності надання допомоги Україні. Цей фільм наша зброя і ми маємо максимально поширити його всіма доступними засобами,  написав Андрій Богданець.
 
Чим можна допомогти?
1. Подивитися трейлер.
2. Опублікувати у себе в соцмережах та написати враження від трейлеру.
Для Instagram зробити посилання в сторіз, де можна розповісти про свої враження від трейлеру та закріпити посилання на відео у себе в шапці.
 
– Впевнені, жодний не залишиться байдужим. Це ваш вклад у перемогу України! – наголосив Андрій Богданець.