Тернопільські волонтери «Української команди» передали 33 пари взуття та квадрокоптер для воїнів на передову (відео)

Опубліковано в Соціум 26.07.2022
 
Волонтерський штаб «Українська команда» продовжує оперативно реагувати на запити українських воїнів.
 
Днями волонтери команди на Тернопільщині передали захисникам 33 пари взуття та квадрокоптер.
 
Сергій Башта дякує за підтримку війська. Чоловік родом з Гусятинщини. Він багато років захищає Україну. Служив в АТО, а з початком повномасштабної війни знову пішов воювати. Пліч-о-пліч з Сергієм служать багато захисників з Тернопільщини.
 
– Щиро дякую за покупку Миколі Люшняку, Ігорю Гайдуку, за доставку – Василю Коньку. Дякую, що не забуваєте про нас. Це вже друга партія військових кросівок для моїх хлопців, які тримають оборону на передових позиціях. Ще одна хороша річ, яку нам передали, – квадрокоптер. Дуже дорогий, але дуже потрібний. За це дякую американцям, а також Ігорю Гайдуку і Віталію Семенюку. Дякуємо, що підтримуєте, а наша справа – тримати оборону і вибити москалів з Української землі,– наголосив військовий Сергій Башта.
 
Народний депутат Микола Люшняк каже, «Українська команда» продовжує допомагати захисникам, щоб наблизити перемогу.
 
– Наша команда збирає і опрацьовує запити воїнів. Ми намагаємося якнайоперативніше на них реагувати, щоб забезпечити захисників усім необхідним – взуття, одяг, продукти, обмундирування. Потужна армія потребує такої ж потужної підтримки з тилу. «Українська команда» намагається її забезпечити, аби наші захисники та захисниці якнайшвидше вибили окупантів з України і поклали край їхнім загарбницьким планам,  зазначив Микола Люшняк.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.