Волонтери передали 20 тон продуктових наборів постраждалим від війни, - Артур Палатний

Опубліковано в Соціум 20.07.2022

Волонтерський фонд «Українська команда» у співпраці з благодійним фондом «Карітас» передали перші 20 тонн продуктових наборів мешканцям Київщини та Чернігівщини, які постраждали від війни.

Про це повідомив керівник «Української команди» Артур Палатний на своїй сторінці у Facebook. 

«Сьогодні, у співпраці з благодійним фондом «Карітас», ми передаємо продуктові набори українцям, які зараз найбільше потребують допомоги. Це їжа. По 6-7 кілограм в одному наборі. Перша партія – 20 тон. Поїде на Київщину та Чернігівщину до пенсіонерів, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, які зараз у скруті. Допомогу отримають приблизно 4000 сімей», - заявив Палатний.

Він також повідомив, що вже готується наступний гуманітарний вантаж, який буде розподілено між мешканцями інших регіонів, що постраждали від війни. І подякував «Карітас» за підтримку України.

«Сьогодні ми згуртовані в головній меті – відбити напад ворога та захистити нашу землю. Я вдячний кожному, хто наближає перемогу України. Разом з тим, окрім допомоги армії, підтримки потребують тисячі українців, які постраждали від загарбників. Задача «Української команди» – допомогти людям вистояти. Дякуємо друзям – організації «Карітас» та особисто пану Маркіяну Стефанишину, які сьогодні горою стоять за Україну та допомагають людям», - наголосив керівник «Української команди».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.