Тонни продуктів, медпрепаратів та амуніції: волонтерський штаб «Українська команда» прозвітував за ще один тиждень роботи

Опубліковано в Соціум 19.07.2022
Волонтерський штаб «Українська команда» продовжує підтримувати українських захисників та цивільних, які постраждали внаслідок війни.
 
Щотижня волонтери передають тонни гуманітарної допомоги, обладнання та амуніцію для воїнів.
 
Так, упродовж минулого тижня:  
             
Тернопільська команда та народний депутат Микола Люшняк разом з ГО «Світанок нації» передали продукти, засоби гігієни, медикаменти та інші речі першої необхідності для підрозділу ветеранів війни, які сьогодні знову захищають нашу країну у найгарячіших точках на сході, та для воїнів-добровольців з «Кременецької сотні», які також вже чотири місяці знаходяться у самому пеклі цієї війни.
 
Київська команда передала воїнам, які знаходяться в районі Павлограда, Краматорська, Костянтинівки та Миколаєва, вантаж з продуктами тривалого зберігання та засобами гігієни.
 
Сумська команда передала ліки та товари медичного призначення нашим захисникам, які боронять країну у гарячих точках.
 
Допомога для цивільних:
 
Тернопільська команда та народний депутат Микола Люшняк передали 2 тони курятини від МХП пацієнтам Микулинецької фізіотерапевтичної лікарні реабілітації, яка сьогодні допомагає людям, що постраждали внаслідок бойових дій.
 
Волонтери з Новомосковська та Юрий Брагін передали у міський Центр соціального обслуговування ролатори, яких дуже не вистачало для людей з обмеженими фізичними можливостями, які потрапили у скрутні життєві обставини.
 
Команда Дніпропетровщини з Віталієм Жеганським підготували та розвезли переселенцям зі східних областей у Дніпропетровській області продуктові набори. А їхні малюки отримали ще й дитяче харчування та іграшки.  
 
Київська команда роздала продуктові набори та гігієнічні засоби соціально незахищеним сім’ям, які мають дітей з інвалідністю, літнім людям, переселенцям, які мешкають у Києві, та іншим соціально незахищеним категоріям громадян.
 
Окрім цього, київська команда передала у Центр соціального захисту населення понад 4 тонни хлібобулочних виробів, які також роздадуть соціально незахищеним мешканцям столиці у різних районах. 
 
Київський онкологічний диспансер отримав від «Української команди» 10 тисяч шприців, 15 тисяч голок, 2 тис. катетерів та 1 тис. канюль, медичний пластир. 
 
«Українська команда» дякує всім волонтерам за невтомну роботу, українським і закордонним партнерам – за підтримку. А також компанії OKKO за логістичну підтримку.
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.