Віталій Кличко у свій день народження подякував воїнам-захисникам

Опубліковано в Соціум 19.07.2022

Віталій Кличко у свій 51-й день народження розповів про нові особисті виклики та подякував воїнам-захисникам. 

«Перед минулим Днем народження я підкорював особисті вершини. - Стрибав з парашутом, підіймався на Казбек, підтягнувся на турніку пів сотні разів. А 51-річчя зустрічаю в зовсім іншій реальності. Про подальші рекорди поки мрію. Сьогодні  інші виклики, які потрібно долати. Дякую всім, хто поруч, хто допомагає і підтримує! Особливо дякую нашим воїнам-захисникам!», - заявив Кличко.

Він також висловив впевненість, що Україна гідно пройде шлях до перемоги. 

«Ми всі сьогодні боремося. За нашу державу, за незалежність, за наше майбутнє. Без боротьби перемоги не буває! І всі випробування ми гідно пройдемо, і всі виклики ми подолаємо, і ми переможемо!» - наголосив Кличко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.