Київ передав Національній гвардії України 1200 бронежилетів 4 та 5 класу захисту, – Віталій Кличко (відео)

Опубліковано в Соціум 06.07.2022
Столиця вже передала захисникам України понад 15 тисяч бронежилетів та 5 тисяч шоломів.
 
Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.  
 
– Війна, з якою Росія вдерлася в Україну, триває вже понад 4 місяці. Українці героїчно б‘ються за свою незалежність та волю, за свою державність. І військові, які боронять нас на передовій, потребують якісного і надійного спорядження. Сьогодні Київ передав Національній гвардії України 1200 бронежилетів 4 та 5 класу захисту. Ці бронежилети місто отримало від партнерів. Спорядження пройшло всі необхідні дослідження та експертизи і має належні протоколи випробувань,  повідомив Віталій Кличко.  
 
Загалом місто вже передало захисникам України - теробороні, Сухопутним військам, Державній прикордонній службі, Національній гвардії України - майже 15 000 бронежилетів та 5 000 кевларових шоломів.
 
– Столична влада, як може, допомагає українським бійцям. Ми передаємо продукти харчування, засоби гігієни, автомобілі, найнеобхідніше спорядження, – підсумував мер столиці.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.