«Міжнародна спільнота має визнати росію державою-терористом, а путіна – вбивцею № 1 у світі», – Михайло Цимбалюк

Опубліковано в Соціум 04.07.2022
Загнаний у глухий кут путін наказує знищувати цивільне населення України. У такий спосіб він хоче помститися за невдачі своєї армії на фронті.
 
На цьому наголосив народний депутат від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк у коментарі для каналу «Рада».
 
– Я не вірю, що це випадковий обстріл. Я впевнений, що путін, який загнаний у глухий кут невдачами на фронті, дає пряму вказівку застосовувати ракети по населенню, по місцях скупчення громадян. Після Кременчука Одеса є підтвердженням того, що ворог нищить цивільне населення. Це вимога і виклик до міжнародної спільноти визнати росію державою-терористом, а путіна вбивцею № 1 у світі. Якщо міжнародна спільнота буде зволікати, то всі міжнародні інституції (ООН, ОБСЄ) втрачають сенс. Рашисти у такий спосіб помстилися за те, що ЗСУ вибили їх зі Зміїного. Висловлюю співчуття родинам, які втратили своїх рідних. Нам потрібно готуватися до того, що ракетні обстріли будуть продовжуватися, бо білорусь по-бандитськи постачає ракетами росію,  зазначив Михайло Цимбалюк.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.03.2024 soroka
Володимир Кличко зустрівся із посадовцями Держдепартаменту США щодо термінової допомоги Україні, - Віталій Кличко
Всесвітньо відомий боксер Володимир Кличко відвідав США, де зустрівся із впливовими політиками та говорив про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.